MENY
STÄNG

FRÅGOR & SVAR

Vårt team av välutbildade, kundservice experter tar hand om dina tekniska, fakturerings och support frågor snabbt och artigt. Vi är din resurs för lösningar. Tveka inte att få tag på oss. Ring oss på +44-808-501-5058 att prata med någon omedelbart. Maila oss på [email protected] och vi svarar inom en timme. Eller bara klicka på Live Support-knappen och prata med oss så. Vi hjälper dig.

gamexhopper.com

Vi garanterar högsta kvalitet.
alt text
Jag har en fråga om att uppgradera mitt konto?

Om svaret du letar efter inte finns på vår FAQ-sida, ring oss på +44-808-501-5058 eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected] så hjälper vi dig gärna med alla de frågor som du kan ha.

alt text
Kan jag avbryta mitt provmedlemskap om jag inte vill ha det längre?

Definitivt. Du kan avbryta när som helst genom att helt enkelt maila oss på [email protected], ringa oss på +44-808-501-5058 eller genom att prata med oss via livechatt.

alt text
Jag har glömt min inloggningsinformation, kan någon hjälpa mig?

Våra representanter på vår kundtjänst kan hjälpa dig att återfå ditt användarnamn eller lösenord om du ringer dem direkt på +44-808-501-5058, men också genom att använda e-postformuläret eller livechatten på hemsidan.

alt text
Mitt kreditkort avvisas hela tiden och jag vet inte varför?

Det kan finnas många anledningar till att kortet avvisades. Försök att beställa med ett annat kort. Om kortet fortsätter att avvisas, ring oss på +44-808-501-5058 eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected]. Du kan också alltid kolla med ditt finansinstitut för att se om det finns problem med kortet.

alt text
Kan andra se min personliga information?

Nej. Din integritet är skyddad och andra användare kommer inte att kunna se din personliga information. Om du vill ha mer information om vår integritetspolicy, ring oss på +44-808-501-5058 eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected].